farewell my black balloon.

Låtsas som att verkligheten inte existerar, på så sätt slipper jag ta tag i den. Lyssnar på musik och skriver krönikor fastän jag inte riktigt vet hur man gör. Hoppas.
Känns som att jag har tappat kontrollen över någonting jag har släppt lös och vill bara stänga av allting.


The Kills - Black Balloon


The Kills - Last Day of Magic

my little hurricane, oh



Ritade den här igår, inspirerad av Allison Harvard.

i'm on the edge of a dream that you have.


the dog days are done.


GRATTIS IDA.


Jag och min nya megamysiga, jättestora, superfina tröja för att Ida ville se.

IDAG FYLLER IDA ÅR.
Ida är det finaste och bästaste jag har och jag älskar henne mest i hela världen. Alltid när jag är glad/arg/ledsen/besviken/allt så är hon där för mig och hon. Ja. ALLTID.
Tillsammans kan vi krossa allt, jag kommer alltid stå vid din sida.

♥ ♥ ♥



Idag fick jag för mig att snön var borta och att jag skulle sitta ute i kortärmat samt i mina nya skor. Har inte ens nya skor? Vet inte.

Kram.

ps. Har flyttat över alla som följde min gamla blogg på bloglovin' hit, så jag hoppas att resan gick bra och välkomna hit mina fina. ds.

resan till tallinn.

Tänkte visa nyredigerade bilder från när jag åkte till Tallinn sommaren 2010. Vi sov en natt på båten och en natt på hotell en kort bussresa utanför Tallinn.


Från båten såg det ut såhär, ungefär som alltid när man åker kryssning. Vi åt buffée och köpte en massa godis med estniska namn i Tax Freen.


När vi kom fram växlade vi pengar och tog en taxi till hotellet för att lämna vår packning. Sedan tog vi en trång, varm buss in till stan. Vi åkte från ett 29-gradigt Sverige till ett 35-gradigt Estland.


Hela dagen gick vi runt i den gamla delen av Tallinn, helt klart värt att se. Fotade ungefär alla byggnader, fönster och dörrar för att alla var så vackra.


Det fanns fint "klotter" ungefär överallt och söta små gränder som på fjärde bilden, som är den jag är mest stolt över från hela resan. Lunch åt vi i en smalsmal gränd med höga väggar runt sig.


En karta över Tallinn, det område vi gick runt i. Skor från en liten butik som delade lokal med typ hundra andra små minibutiker. Allting låg placerat med små, trånga gångar och det var väldigt klaustrofobiskt och varmt där inne. De tre sista bilderna är utsiken från hotellrummet, rummet och på vad som fanns på hotellets version av vårt Pressbyrån.

femtonde februari.



Follow my blog with Bloglovin

lördag, söndag, måndag

Fokuserar på allt som faktiskt är viktigt och försöker lägga tid på det som är värt mest. Var på dansaudition förra veckan, kom med, och nu har jag träningsvärk överallt. Fokus på det.





Har egentligen ingenting viktigt för mig, vill bara verka speciell. Egentligen spelar jag sims och längtar efter någonting. Egentligen är jag inte riktigt här. Funderade på att fuska med en kladdkaka imorgon för att jag är ensam på Alla Hjärtans Dag, men struntar i det. Kom på att jag är ensam alla andra dagar också, och det är inte värt att fuska för det.

J.

but you better hold on



Fantastiskt fin och bra.

femte februari.





första februari.







Håkan Hellström - Här kommer lyckan för hundar som oss

i'm a goddamn fool but then again so are you.


hej här är min nya blogg. igen.

.